2021-04-08

Hej,

jag heter Johan och arbetar här på iChange Learning!

Framöver på den här sidan tänkte jag gå igenom en del av de utbildningar vi erbjuder. Planen är att djupdyka i en utbildning i månaden och förklara upplägget, innehållet och vilka yrkesområden jag tror kan kan ha nytta av just den. Förhoppningen är att du blir inspirerad att testa någon av våra över 350 onlineutbildningar och att du, liksom vi, förstår potentialen med digitala utbildningar.

Är det sedan någon speciell utbildning du är intresserad av, som jag inte hunnit gå igenom här, så sänder vi dig gärna mer info – hör bara av dig till oss på team@ichangelearning.com.

Som ni säkert förstår är jag och mina kollegor här på iChange Learning smått euforiska över att leva just nu, i den digitala möjligheternas tid som leder till att vi kan korta sträckan mellan själva kunskapen och mottagaren. Tänk dig själv att kunna erbjuda företag att utbilda sina medarbetare med beprövade och certifierade utbildningar – i mycket större utsträckning än vad som tidigare var möjligt. Det känns nytänkande och lättillgängligt att vem som helst kan erövra nya kunskaper, snabbt och effektivt framför sin egen skärm.

Det tror vi både stärker självförtroendet och arbetslusten, oavsett vilken bransch och vilka utmaningar just ni står inför.

Om du som läser detta är i chefsposition förstår du säkert värdet av att ha medarbetare med olika spetskompetens, men med en gemensam grundförståelse och uppfattning, som ligger i framkant inom det område just ni arbetar inom. Allt det kan vi hjälpa er med!

Du kan låta dina medarbetare genomgå en utbildning på kort tid, vart hen vill, till kostnaden av vad kanske bara resan till och från traditionella utbildningar kostar, och tidsbesparingen är såklart enorm.

Något som skulle störa verksamheten i många dagar normalt, veckor om du har planer att utbilda en större del av personalen. Skulle du dessutom utbilda stora delar av företaget skulle kostnaden och frånvaron av personalen vara kännbar – men så behöver det inte bli om ni går via iChange Learning!

Hos oss kan du kan testa på och se del av utbildningen innan du fattar beslut om du eller dina medarbetare skall gå just den. Du kan tillsammans med din personal lägga en utbildningsplan och enkelt kalkylera både tidsåtgång och veta när kompetensen finns på plats i företaget – lika enkelt som att välja film eller serie på Netflix.

Istället för breda allmänna utbildningar kan du handplocka exakt de kompetenser du önskar utveckla och förbättra för dig och ditt företag.

Vi är väldigt stolta över vårt kursutbud och att vi kan erbjuda så hög kvalitet på våra utbildningar och jag ser fram emot att dela med mig av mina erfarenheter här framöver!

Bästa hälsningar,

Johan