PALMS

Ett kraftfullt webbaserat LMS som är lätt att använda

för både medarbetare och administratörer

 

PROVA GRATIS

RÄTT KOMPETENS FÖR ATT MÖTA FRAMTIDENS UTMANINGAR

I en tuff konkurrenssituation är det kunden som väljer.  Hur säkerställer ni att era medarbetare  har rätt förutsättningar för att möta framtida utmaningar?

Med Palms ligger ni alltid steget före.

Marknadens smartaste LMS hjälper er med både Learning & Performance Management.

PALMS är dessutom det enda verktyget som mäter effekt och visar vilka insatser som faktiskt ger resultat. Det ser till att ni gör rätt saker för att nå era mål.

KOPPLA KOMPETENS TILL AFFÄRSMÅLEN

PALMS är ett av marknadens modernaste system som stödjer och driver organisationens medarbetarutveckling i samklang med de strategiska och operativa affärsmålen.

Den gamla tidens Learning Management System
handlade om kursadministration, kompetensanalys och uppföljning. Idag behöver organisationer utveckla och stödja medarbetarna att nå sin fulla potential så att organisationen når affärsmålen. Det är därför PALMS är utvecklat.

MOLNBASERAD LÄRPORTAL

PALMS är ett molnbaserat system där alla kunder får ta del av alla nyheter, förbättringar och funktioner i systemet. Systemet utvecklas kontinuerligt och funktionsuppdateringar görs löpande. Unikt är att du som kund är med och styr utvecklingen av systemet genom dina önskemål och synpunkter.

Den första generationen av PALMS kom redan 1999 och har utvecklats under ett antal versioner sedan dess. Nya krav och trender ledde till att ett helt nytt system skapades från grunden år 2013 vilket gör PALMS inte till bara det modernaste utan framförallt det mest framtidssäkra systemet.

LÄTTNAVIGERAT

I sidomenyn finns genvägar till alla viktiga sidor samlade. Om du är administratör, känner Palms av det och ger dig tillgång till portalens inställningar och andra kraftfulla verktyg.

ENKELT ATT ANVÄNDA

Palms har en mycket användarvänlig design – både för alla som använder systemet, så väl för administratören som för.

Utbildningarna går att göras oberoende av tid, plats och rum. Det innebär att medarbetaren kan bestämma själv var och när hen vill ta utbildningen.

DETALJRIK LAYOUT

… men bara när det behövs. Målet med Palms har alltid varit att hålla det enkelt, men kraftfullt. Ett exempel på det är medarbetarens lista över utbildningar, där man lätt kan se vilka utbildningar som medarbetaren har tillgång till och status på dem. En liknande sida finns även för teams.

LÄTT ATT ADMINISTRERA

Med PALMS får du ett komplett LMS som är enkelt att administrera och enkelt att använda. Du får en komplett lärportal där du kan skapa, distribuera följa upp alla former av lärande på ett djupgående men enkelt sätt.

5 SPRÅKVERSIONER

Palms finns på Svenska, Norska, Engelska, Tyska och Danska och nya språk tillkommer alltefter kundernas önskemål.

ANPASSNING TILL ER GRAFISKA PROFIL

Vi anpassar färger och loggor så att det speglar er organisations varumärke och grafiska profil.

INTEGRATION, ANVÄNDARE OCH ORGANISATIONSSTRUKTUR

Integrering till andra system, såväl import av information som export, görs lätt. Det finns en mängd olika sätt att ge access till systemet.

SUPPORT - LÄROPORTALEN

Det skall sägas direkt, PALMS är ett av de mest lättanvända systemen men ibland behöver man både hjälp och råd. Oavsett vad du vill så når Du oss via telefon, mail eller så träffas vi fysiskt.

SUPPORT - KOMPETENSUTVECKLING

Support behöver inte bara vara av teknisk natur, vi hjälper dig från skruv och mutter-nivå till att utforma kompetensstrategier och allt däremellan, tex skapa kompetensprofiler, utforma blended learning upplägg eller skapa en plan för beteendeförändring i din organisation, producera digitala utbildningar.

Det är bara att höra av sig!

Prova Palms utan kostnad

Testa vår smarta lärportal gratis i 30 dagar.