Proffs på att nätverka på LinkedIn

Hej,

Johan på iChange Learning här igen!

Vi har märkt att de företag som utbildar sin personal i hur du effektivt använder Linkedin snabbt kan dubbla synligheten och effektivt bli bättre på att nätverka.

Jag vill därför passa på att tipsa om att vi har flertalet kurser om användandet av Linkedin. Vår grundkurs tar bara 1 timme och 21 minuter att genomföra, och sedan är du eller din medarbetare på god väg att bli en stjärna på Linkedin!

Klicka på länkarna nedan för att läsa mer, se en trailer om utbildningen och för att att prova ett avsnitt. 
Våra kurser som hjälper dig att jobba effektivt och smart  på LinkedIn är
LinkedIn Grundkurs
LinkedIn för företag
LinkedIn och din karriär

Grundkursen i LinkedIn motsvarar minst en halvdag i traditionell lärarledd utbildning, och då är inte restiden ens inkluderad. Vi föreställer oss att det både är skönt för den utvalde att slippa åka iväg, från familj och vardag, och att våra kurser underlättar för resebokare och annan administrativ personal att få mer tid att komma ikapp med annat.

Att effektivitetsgraden varierar mellan olika personer, och att vi har olika förutsättningar att ta in kunskap, är nog något de flesta av oss kan skriva under på. Och det kan vara någonting bra – bekvämlighet och strävan efter att förenkla vardagen är en väldigt viktig drivkraft och har skapat mängder med uppfinningar, hjälpmedel och smarta sätt att utföra sysslor på.

 

Jag erkänner, jag är absolut en bekvämlighetens mästare som alltid strävar efter att hitta nya vägar för att göra tråkiga saker snabbare. Samtidigt älskar jag att lära mig saker, kunskap är enkelt att bära och det finns inget mer tillfredställande än att möta eller att själv uppfattas som en kompetent person.

Jag är därför fullständigt förälskad i e-learnings och kvalificerade onlineutbildningar, och en sak jag upptäckt är att jag gärna lyssnar på vissa av utbildningarna när jag kör bil. Det går alldeles utmärkt att starta en digital utbildning genom att bara lyssna, för jag genomför oftast varje utbildning flera gånger. Jag kan exempelvis först sätta mig för en dryg timmas utbildning hur jag gör ett perfekt kundmöte. Sen nyttjar jag den annars outnyttjade körtiden i bilen för att lyssna på samma utbildning. För mig är det ett perfekt sätt att varva den visuella utbildningen där jag ser föreläsaren för att sedan upprepa vad jag lärt mig när jag gör annat.

Testa att påbörja en utbildning i bilen, på promenaden med hunden eller varför inte köra en utbildning innan du går och lägger dig? För mig är det en perfekt start på dagen med kaffe, frukost och en stimulerande utbildning.

Kör du ett Premium Learning abonnemang hos oss har du fri tillgång till över 350 utbildningar som du kan repetera och köra hur många gånger du vill under ett helt år. Så varför plocka några utbildningar när du kan få allt. Vi kan ge dig och ditt företag en total lösning med obegränsad tillgång till hela vårt utbud under ett helt år med vårt Premium Learning paket!

Det är pedagogiskt upplagda utbildningar, beprövade och certifierade, säkerställda att fungera och vi erbjuder utbildningar inom nästan alla områden. Du och din personal kan på några timmar bli mycket bättre på förhandling, ekonomi, digitala möten, inköp eller kommunikation, för att nämna några områden.

Bästa hälsningar,

Johan